Alle nieuwsberichten

Welkom Thomas van den Brink!

Welkom Thomas van den Brink

We verwelkomen Thomas van den Brink als nieuwe medewerker bij Frontline. Hij gaat bij ons aan de slag als Project Engineer waarbij zijn motto is: elke dag een beetje beter!

Onze klanten zullen hem leren kennen als leergierig, doelgericht, behulpzaam en als iemand met een goed inlevingsvermogen. Eerder deed hij ervaring op bij een grote speler in de mobiele markt; T-Mobile. 


En wat doet een Project Engineer?

De Project Engineer vervult implementatiewerkzaamheden in het kader van projecten, upgrades of change verzoeken. Daarnaast voert hij het afgesproken preventieve onderhoud voor de klant uit en vervult een rol als 3e lijns Service Engineer.


We zijn blij met de komst van Thomas en wensen hem veel succes en bovenal plezier!

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld