Alle nieuwsberichten

Wie wordt de CCMA Manager of the Year 2019?

CCMA_Awards_2019.png

Er kwamen de afgelopen maanden ruim 70 nominaties binnen bij de organisatie van de CCMA Award- Manager of the Year 2019. Na een eerste selectieprocedure bleven er na een juryberaad uiteindelijk 10 finalisten over. De komende periode gaan deze finalisten met elkaar de strijd aan. De volgende momenten bepalen wie de jury uiteindelijk als winnaar aanwijst tijdens het finale event op woensdag 02 oktober 2019: een jurybezoek, een persoonlijke pagina van de finalist op de website www.ccma.nl , de inhoudelijke discussies van de finalisten op de CCMA Linkedin Community en hun kwaliteiten tijdens het inhoudelijke deel van het finale event. Tot slot kan het publiek ook meestemmen dit jaar!  


De CCMA Awards - Manager of the Year finalisten 2019:

1. Robin van Dorland - Woonstad Rotterdam

2. Liesbeth Haesen - Nationale-Nederlanden

3. Chris Krijger - Tele2

4. Denise Kroeze Schopbarteld - ABN AMRO

5. Ron van Munster - TUI Nederland

6. Miranda Maris - Afterpay

7. Mirjam van den Berg - Travix

8. Ine Beljaars - Aegon

9. Trinh-Ho Si - Allianz

10. Onno van Zelst - Alliander

 

De CCMA is heel trots op deze mooie lijst met finalisten en wil ze nogmaals feliciteren met hun finale plaats. Wil je meer weten over de finalisten zorg dan dat je onze website www.ccma.nl in de gaten houdt. Ook geven de finalisten meer prijs van hun "secrets" tijdens inhoudelijke discussies op de LinkedIn Community van de CCMA en het finale event op woensdag 02 oktober 2019. Een event voor klantcontact professionals dat je niet wil missen in 2019! CCMA & hoofdsponsor FINTREX partner of Yource geven dit jaar een andere invulling aan het event.  “De branche verdient een event waar we inhoud, aandacht voor het vak, waardering middels een award én leuke mensen bij elkaar brengen. Een feest waar nog lang over nagepraat wordt, hét event van het jaar binnen klantcontact!” aldus Ingrid Schermer (voorzitter CCMA).  


En dat is dus wat er dit jaar gaat gebeuren. In de middag kun je bij ’t Spant in Bussum getuige zijn van interviews met de finalisten door Sophie Hilbrand, de live jurysessie met kennistafels geleid door de 10 finalisten. In de avond wordt door Sophie, tijdens een bijzonder diner met o.a. illusionist Victor Mids, de winnaar bekend gemaakt. En dan wordt dit jaar het event dus afgesloten met een niet te missen branchefeest  ‘Feesten met de Finalisten’. Daar moet je net als 100-en klantcontact professionals bij zijn.  


Tijdens dit klantcontact feest met live band ‘The Nightflight’ is er nog een verrassend live optreden van een special guest. Maar die houden ze, passend bij het thema van dit jaar ‘The Secret’ nog even geheim.   


Bemachtig nu nog een ticket en ontdek de geheimen van succesvolle managers in klantcontact. Een geheel verzorgde all-inclusive avond in ’t Spant in Bussum!
  

De tickets voor het event zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.ccmaawards.nl

Wees er snel bij want voor het inhoudelijke middagprogramma met de live jury sessies waarbij het draait om kennisdelen en verdieping zijn de plaatsen zeer beperkt. 

>> Bestel nu een ticket voor de klantcontact award show van het jaar!<<  

 

Noot voor de redactie De CCMA is de beroepsvereniging in Nederland voor professionals die werkzaam zijn in de Customer Contact branche. Voor vragen omtrent de CCMA of de CCMA Awards – Manager of the Year kan contact opgenomen worden met:Organisatie CCMA Awards - Mariska van der Staaij – 06-15679249 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld