Alle nieuwsberichten

Veilige klantgegevens met het ISO27001 certificaat

ISO 27001 certificaat Frontline verlengd

 

Wij hebben onlangs onze ISO/IEC 27001:2013 certificering mogen verlengen. Dit is een mooi en ook belangrijk resultaat waar we trots op zijn! Er is een steeds grotere bewustwording van consumenten, en daarmee ook onze klanten, van de privacy aspecten van de dienstverlening die wordt afgenomen. Met de toenemende vraag naar dienstverlening uit de cloud wordt het steeds belangrijker om dit duidelijk en transparant te regelen. Om die reden hebben we ook expliciet veel aandacht besteed aan de opzet van onze eigen CXCloud – contactcenter uit de cloud – dienst en on premise oplossingen.


Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd
Wij werken iedere dag met vertrouwelijke klantgegevens en daarom vinden wij dit certificaat belangrijk. ISO 27001 is bedoeld voor organisaties die willen aantonen dat zij speciale procedures, maatregelen en processen op het gebied van informatiebeveiliging hanteren.

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld