Alle nieuwsberichten

Vereenvoudig, moderniseer en automatiseer Customer Engagement

Summerschool Verint 2018

Met de vakantieperiode voor de boeg, kondigt Verint de nieuwe interactieve Summer School webinars aan. 


Neem deel aan één of meer live webinars en ontdek hoe u en uw organisatie uw customer engagement kunnen vereenvoudigen, moderniseren en automatiseren. 
De experts laten u zien hoe technologie uw organisatie kan ondersteunen bij het vereenvoudigen van processen,het moderniseren van engagement tools, platforms en systemen en het realiseren van intelligente automatisering. 

 

Webinars

We behandelen de volgende onderwerpen in het Engels en Nederlands: 
7 tot 9 aug – Workforce Engagement
14 tot 16 aug – Intelligent Self Service
21 tot 23 aug – Voice of the Customer
28 tot 30 aug – Fraud and Compliance 

Registreer vandaag en ontdek hoe u uw customer engagement kunt verbeteren. Geen zorgen als u er niet live bij kunt zijn, zodra u geregistreerd bent, sturen wij u de links naar de geselecteerde opgenomen webinars achteraf toe.

 

AANMELDEN1

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld