Alle nieuwsberichten

ISO 27001 CERTIFICAAT VOOR FRONTLINE

ISO27001 Certificaat Frontline

ISO 27001 Certificaat voor Frontline


VIANEN, 25 september 2017 - Frontline heeft officieel het belangrijke ISO 27001 certificaat ontvangen. Omdat er iedere dag gewerkt wordt met vertrouwelijke data van klanten, is dit certificaat van groot belang.

ISO 27001
ISO 27001 is bedoeld voor organisaties die willen aantonen dat zij speciale procedures, maatregelen en processen op het gebied van informatiebeveiliging hanteren. Zo kunnen zij aan klanten en leveranciers laten zien dat zij integer en vertrouwelijk met informatie omgaan. Samen met QSN, één van de geaccrediteerde certificeringsorganisaties in Nederland, heeft Frontline ruim een jaar alle procedures inzichtelijk gemaakt en uitgewerkt. Na diverse auditgesprekken met zowel management als medewerkers is Frontline gecertificeerd en voldoet nu aan de internationale standaard ISO/IEC 27001:2013.

Klantgegevens
“Iedere dag hebben wij binnen onze organisatie te maken met gegevens van onze klanten. Het vertrouwen dat we van hen krijgen om met deze gegevens om te gaan, nemen we heel serieus. Het was dan ook een logische stap om alles in werking te stellen het ISO 27001 certificaat te behalen. Hiermee laten we zien dat we volgens de hoge normen werken en dat klantgegevens bij ons veilig zijn”, aldus Ramon Bakker, security officer/manager operations bij Frontline.

 

Over Frontline
Frontline is expert op het gebied van innovatieve klantcontact oplossingen met een ervaring van ruim 25 jaar. Deze oplossingen bevatten daarnaast geavanceerde mogelijkheden voor bijvoorbeeld gespreksopname, WFM en de integratie van CRM/ERP pakketten. De klanten van Frontline werken, net als Frontline zelf, klantgericht. De klantcontact afdeling is het kloppend hart van hun organisatie. Centraal staat een goede bereikbaarheid en een adequate afhandeling van elk klantcontact. Dat is waar het om draait, daar wordt u door uw klanten op beoordeeld en daar kan Frontline u bij helpen. Wij creëren klantbeleving!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ramon Bakker
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 088-2680780
Of bezoek de website: www.frontline.nl

 

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld