Alle nieuwsberichten

StrongVikings 4 KiKa. Het goede doel en sportiviteit!

Strong Viking
Een goede gezondheid is mooi, maar zeker niet vanzelfsprekend! Op 16 september doet Olav Wilke, werkzaam bij Genesys, samen met enkele teamgenoten mee aan de Iron Viking 42.2km marathon tijdens de Strong Viking run in Roskilde, Denemarken. Het Doel: €10.000 voor KiKa

Met deze inspanning willen zij geld inzamelen voor KiKa (kinderen kankervrij). Het streven is om €10.000 bij elkaar te buffelen en de opbrengst komt voor 100% ten goede aan KiKa! KiKa betaalt onderzoeken naar kinderkanker om er zo voor te zorgen dat er nóg meer kinderen beter kunnen worden. Kika streeft ernaar alle kinderen met kanker te genezen en dat er geen nare bijwerkingen van medicijnen zijn.

De Iron Viking 
De Iron Viking is dé ultieme Obstacle Run uitdaging voor 2017. Over een afstand van 42 kilometer (marathon) gaat Olav en zijn team klimmen, zwemmen, springen, lopen, tijgeren en samenwerken om de 100+ obstakels te overwinnen! De Iron Viking wordt georganiseerd door Strong Viking organisatie. Wij wensen Olav en zijn team veel succes in alle voorbereidingen naar de Iron Viking 42,2 km Obstacle Run en ondersteunen hen uiteraard om hun doel te bereiken!

Search

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren via onze e-mail nieuwsbrief. Hiermee brengen we u op de hoogte van evenementen en interessante nieuwsfeiten uit de branche.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@frontline.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy. Door op aanmelden te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

* verplicht veld